Veelgestelde vragen

Laten we eerlijk zijn, de Algemene Voorwaarden worden vaak overgeslagen. Daarom hebben we het jou zo makkelijk mogelijk gemaakt door alle veelgestelde vragen voor je te beantwoorden.

Betaling en facturatie

Kan ik maandelijks betalen?

Ja, je kunt maandelijks betalen. Dan betaal je 30 euro per maand. Betaal je per jaar, dan krijg je korting en betaal je 299 euro in plaats van 360 euro.

Is er automatische incasso?

Nee, je krijgt een factuur toegestuurd nadat je via iDEAL betaald hebt.

Zijn de bedragen exclusief BTW?

De bedragen zijn exclusief BTW, omdat een profiel voor zakelijke gebruikers is. De kosten voor het account zijn als kosten aan te dragen bij de Belastingdienst en de BTW kun je daardoor terugvragen.

Wat kost een pagina laten maken alleen tekst en foto’s al heb?

Dan betaal je alleen 299 euro per jaar. Je kunt je profiel dan zelf vullen. Wil je je hele profiel laten vullen? Voor 89 euro nemen wij dat voor je uit handen.

Wat kost pagina laten maken met tekst, foto’s en uitnodiging voor mijn klanten?

De bedragen zijn exclusief BTW, omdat een profiel voor zakelijke gebruikers is. De kosten voor het account zijn als kosten aan te dragen bij de Belastingdienst en de BTW kun je daardoor terugvragen.

Over het registreren van een account

Wanneer gaat mijn profiel in?

Zodra je je hebt geregistreerd, wordt je lidmaatschap onmiddellijk geactiveerd. Je hebt direct toegang tot je profiel, zodat je het kunt aanpassen, reviews kunt verzamelen, kunt reageren op beoordelingen, foto's kunt uploaden en tekst kunt toevoegen. Op deze manier kun je je profiel meteen optimaliseren en de interactie aangaan met je klanten.

Hoe beheer ik mijn profiel als mijn adres er al op staat?

Ja. Als je adresgegevens al op de website staan kun je je profiel claimen door op ‘Profiel claimen’ te klikken.

Ik wil mijn account opzeggen

Ik wil mijn profiel opzeggen, hoe moet ik dat doen?

Als je je profiel wilt verwijderen, kun je dat doen door bij de pagina ‘mijn lidmaatschap’ onderin op verwijderen te klikken. Hiermee wordt je profiel helemaal verwijderd, maar je bedrijfsnaam en de reviews blijven op de website staan.

Kan ik mijn profiel helemaal verwijderen?

Nee, je kunt je profiel en reviews niet helemaal verwijderen. Want dan zou je de reviews gemakkelijk kunnen beïnvloeden en juist dat is iets wat HypoSpot wil voorkomen. We willen onafhankelijke reviews over hippische dienstverleners.

Wanneer je bedrijf ophoudt te bestaan, bijvoorbeeld omdat je met pensioen gaat, kun je via je profiel aangeven dat je bedrijf niet meer bestaat. Is je bedrijf inderdaad niet meer bij de KvK ingeschreven? Dan wordt je account daarna door ons verwijderd.

Wat is het opzegtermijn?

Je hebt een maand opzegtermijn. Bij een maandlidmaatschap kun je dus na een maand je profiel niet meer beheren. Bij een jaarlidmaatschap hangt het af van de startdatum. Was je eerste betaling op 1 januari? Dan heb je tot 30 november om je lidmaatschap op te zeggen.

Vragen over het beheren van je profiel

Hoe vaak kan ik mijn tekst/foto’s aanpassen?

Je kunt je profiel ongelimiteerd aanpassen.

Ik werk thuis én op locatie, hoe kan ik dat aangeven?

Je kunt aanklikken wat je werkplek is: of thuis of bij klanten. Als dat bij klanten is kun je aangeven in welk gebied je werkt, door een radius aan te geven. Dat betekent dat je bijvoorbeeld kunt zeggen dat je in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht werkt. Als mensen in dat gebied op jouw dienstverlening zoeken, kom jij in de zoekresultaten naar voren.

Lidmaatschap

Als ik voor een niet-betaald account kies, wat is dan te zien van mijn bedrijf?

Bij een niet-betaald account zien mensen je bedrijfsnaam, je e-mailadres en telefoonnummer en ze kunnen reviews achterlaten.

Is er een opzegtermijn?

Je hebt een opzegtermijn van een maand. Dus als je lidmaatschap in is gegaan op 1 januari heb je tot 1 december om je profiel op te zeggen.

Waarom moet ik een account hebben als ik al genoeg klanten heb?

Hoewel je mogelijk al genoeg klanten hebt, zijn er nog steeds drie goede redenen om een account aan te maken op HypoSpot:

  1. Vergroot je zichtbaarheid: Door een profiel aan te maken op HypoSpot vergroot je je online zichtbaarheid binnen de hippische gemeenschap. Potentiële klanten die actief op zoek zijn naar professionals in jouw vakgebied kunnen je gemakkelijker vinden en contact met je opnemen. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en groei voor je bedrijf.
  2. Versterk je reputatie: Het hebben van een profiel op HypoSpot stelt je in staat om reviews van tevreden klanten te verzamelen en erop te reageren. Dit helpt bij het opbouwen van een sterke reputatie en geloofwaardigheid in de branche. Potentiële klanten kunnen de positieve ervaringen van anderen lezen en vertrouwen krijgen in jouw professionaliteit en expertise.
  3. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen: HypoSpot is niet alleen een platform om jezelf te presenteren, maar het biedt ook waardevolle informatie en updates binnen de hippische wereld. Door lid te worden, kun je op de hoogte blijven van nieuwe trends, technieken en evenementen. Dit stelt je in staat om je kennis up-to-date te houden en jezelf te blijven verbeteren, zelfs als je al genoeg klanten hebt.

Kortom, door een account aan te maken op HypoSpot kun je je zichtbaarheid vergroten, je reputatie versterken en profiteren van waardevolle informatie binnen de hippische gemeenschap, zelfs als je al een solide klantenbestand hebt.

Wanneer gaat verlenging in abonnement?

Verlenging gebeurt automatisch. Je krijgt automatisch een factuur toegestuurd.

Wat betekent het blauwe icoontje achter een bedrijfsnaam?

Dat betekent dat het bedrijf zijn of haar account heeft geclaimd.

Over de zoekresultaten

Zijn de zoekresultaten beïnvloed door betaalde accounts?

Nee, de zoekresultaten zijn niet beïnvloed door betaalde accounts. We willen eerlijk en rechtvaardig zijn, iedereen wordt op dezelfde manier behandeld. We willen ervoor zorgen dat je altijd de beste resultaten krijgt die passen bij wat je zoekt, zonder dat betaalde accounts voorrang krijgen. Het is belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt om gevonden te worden op HypoSpot.

Marketing en adverteren

Wat gaan jullie aan jullie eigen naamsbekendheid doen?

Onze missie is dat iedereen bekend is met HypoSpot, dé plek waar de hippische wereld samenkomt. Dat betekent dat we op verschillende manieren beziggaan om naamsbekendheid te vergroten. Dat doen we door samenwerkingen met bekende bedrijven, publicatie in verschillende tijdschriften en online platforms en natuurlijk zorgen we dat HypoSpot ook in Google zo hoog mogelijk in de zoekresultaten tevoorschijn komt.

Ik ben benaderd door een andere partij, waarom zou ik voor jullie kiezen?

Onze missie bij HypoSpot is simpel:

  • We willen dat iedereen bekend is met HypoSpot, dé plek waar de hippische wereld samenkomt.
  • We streven ernaar dat hippische professionals kunnen werken met mensen die ze leuk vinden, zodat ze hun expertise langer kunnen volhouden.
  • We willen dat elke hippische professional een profiel heeft op HypoSpot, zodat paardeneigenaren altijd de juiste professional kunnen vinden.

Bij HypoSpot geloven we in het verbinden van de juiste mensen, het stimuleren van langdurige samenwerkingen en het ondersteunen van de groei en het succes van de hele hippische gemeenschap.

Doen jullie ook aan sponsoring?

Neem voor sponsormogelijkheden contact op met Kimberley Stein. Je kunt haar bereiken via kimberley@hypospot.nl.

Kunnen wij een samenwerking aangaan?

Neem voor samenwerkingsmogelijkheden contact op met Kimberley Stein. Je kunt haar bereiken via kimberley@hypospot.nl.

Wat doen jullie voor mij?

HypoSpot biedt verschillende voordelen en ondersteuning voor de hippische professional:

  1. Profielcreatie: Hippische professionals kunnen op HypoSpot hun eigen profiel maken. Ze kunnen belangrijke informatie delen, zoals hun naam, contactgegevens, expertisegebieden en ervaring. Hierdoor kunnen ze zichzelf presenteren aan een breed publiek van potentiële klanten.
  2. Zichtbaarheid en bereik: Door een profiel op HypoSpot te hebben, vergroten hippische professionals hun online zichtbaarheid. Potentiële klanten die actief op zoek zijn naar professionele diensten binnen de hippische wereld kunnen hen gemakkelijk vinden en benaderen. Dit resulteert in een groter bereik en meer kansen om nieuwe klanten aan te trekken.
  3. Review- en feedbacksysteem: Op HypoSpot kunnen professionals reviews en feedback verzamelen van tevreden klanten. Dit helpt niet alleen bij het opbouwen van een sterke reputatie, maar ook bij het tonen van de kwaliteit van hun diensten aan potentiële klanten. Het biedt ook de mogelijkheid voor professionals om te reageren op de ontvangen beoordelingen, wat de interactie en het vertrouwen tussen professionals en klanten kan versterken.
  4. Betalende profielopties: HypoSpot biedt professionals de mogelijkheid om te upgraden naar een betaald profiel. Met een betaald profiel kunnen ze hun profiel uitgebreider invullen met tekst, video's, logo's en meer. Dit stelt professionals in staat om hun profiel aantrekkelijker en informatiever te maken, waardoor ze zich kunnen onderscheiden van anderen en potentiële klanten nog beter kunnen overtuigen van hun expertise.

Kortom, HypoSpot ondersteunt hippische professionals door hen een platform te bieden waar ze zichzelf kunnen presenteren, hun zichtbaarheid kunnen vergroten, reviews kunnen verzamelen en de interactie met klanten kunnen aangaan. Het stelt professionals in staat om hun bedrijf te laten groeien en succesvol te zijn in de hippische gemeenschap.

Overige

Kan ik vacatures plaatsen?

Je kunt nog geen vacatures plaatsen. Dat is een van de functies die we in een later stadium willen ontwikkelen.