Blog

Alle nieuwste artikelen
7c6bfa24 998e 4a52 a8f7 3ca870207ef4

Het verhaal achter HypoSpot: onze droom om de beste hippische professionals te verbinden met paardeneigenaren

Bij HypoSpot geloven we dat elk paard het beste verdient. Of je nu op zoek bent naar een hoefsmid, een dierenarts, een pensionstal of een andere hippische professional, bij ons vind je dé beste voor jouw geliefde viervoeter(s). Maar hoe is dit idee ontstaan? Wat drijft ons om het grootste online platform te worden voor de hippische gemeenschap in Nederland?

Het begin van een droom

Het begon allemaal in 2012, toen Kimberley Stein voor het eerst ging ondernemen. Met een passie voor online marketing en een liefde voor paarden, besloot ze haar eigen weg te volgen. Al snel merkte ze dat het vinden van betrouwbare en goede hippische professionals een uitdaging was. Ze wilde het beste voor haar paard, maar online was er weinig te vinden. Het zaadje voor HypoSpot was geplant.

Het idee krijgt vorm

Jaren gingen voorbij, maar het idee bleef branden. Kim wist dat het realiseren van haar droom meer vereiste dan ze alleen kon doen. Ze miste tijd en een partner in crime. Uiteindelijk vond ze de perfecte match in Alwin Berendsen, een oude vriend uit de paardensportwereld. Samen vormden ze een team met een gedeelde ambitie: een online platform creëren dat paardeneigenaren helpt om altijd de beste hippische professionals te vinden.

De geboorte van HypoSpot

In 2022 werd het idee van een platform dat mensen zelf laat bepalen wie de beste is werkelijkheid. HypoSpot was geboren. Geen paardenadresjes meer, maar een serieuze naam voor een serieus plan. Ons doel is duidelijk: we willen het grootste online platform van Nederland worden voor de hippische gemeenschap. Bij HypoSpot draait alles om de beste zorg voor paarden. We geloven dat alleen dé beste professional goed genoeg is voor jouw paard(en).

Onze ambitie

Plezier, ontdekking en het allerbeste voor het paard staan centraal in de paardensport. Net zoals onze oprichters willen we genieten van de veelzijdigheid van onze paarden. HypoSpot biedt duizenden adressen van hippische professionals en stelt paardeneigenaren in staat om op een gemakkelijke en snelle manier de juiste specialist te vinden. Zo maken we het mogelijk dat iedereen altijd de beste zorg voor zijn of haar paard(en) kan krijgen.

Doe mee met onze droom

Bij HypoSpot geloven we in samenwerking. We nodigen jou uit om deel te nemen aan onze droom om de hippische gemeenschap in Nederland te verbinden. Of je nu paardeneigenaar bent of een professional in de paardensport, HypoSpot biedt een platform om elkaar te ontmoeten en de beste zorg te bieden aan onze geliefde viervoeters.

Ontdek het gemak van HypoSpot en laat ons samen streven naar de beste zorg voor elk paard. We nodigen je uit om onze website te bezoeken en meer te leren over ons fantastische team, onze missie en ons groeiende platform. Want bij HypoSpot is dé beste voor jouw paard pas goed genoeg. 🐴✨

120764373 10224611040567697 4865026110122302074 n

Kimberley Stein

HypoSpot